Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Azt hiszem, egész könyveposzokat írtak már a boldogságról. Sokat írtak róla az egészségre gyakorolt ​​óriási hatását tekintve. Azok az emberek, akik boldogok, és a boldogság ilyen szintje megfelelően magas, sokkal jobb egészségnek örvend, mint azok, akik egyáltalán nem azonosulnak a boldogsággal.

Végül is nem mindenkinek kell oka boldognak lenni. Mindazonáltal hiánya hozzájárulhat betegségek és betegségek kialakulásához. A kutatások azt mutatják, hogy nagyon gyakran nem vagyunk boldogok, mert képtelenek vagyunk élvezni az életet. Azok, akik elsajátították ezt a művészetet, tudják, hogy az élet szép, bármilyen legyen is az.

Mindenesetre a boldogság okait leszámítva érdemes így érezni. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb esélyed van az egészséges életre. Még az immunitásunk is sokkal nagyobb lesz, ha boldognak érezzük magunkat. Talán itt az ideje, hogy értékelje azt, ami az életben van, és élvezze azt minden nap. Talán ennek kell lennie a boldogságnak.

Az egészség az étrend tükörképe

A legtöbb kisebb betegség, bőr-, haj-, közérzet- vagy alvásproblémák, valamint koncentrációs problémák vagy pihenési képtelenség – mindezek a tünetek a helytelen táplálkozás következményei lehetnek. A bőr itt egy különleges „barométer”. Élesen reagál a túl monoton vagy nehéz étrendre, valamint bármilyen mérgezésre.

Ezért a rosszul táplálkozó emberek bőrproblémákkal küzdenek. Az akne a leggyakoribb reakció, de más gombás és vírusos problémák, például ajakherpesz is előfordulhatnak. Gyakori probléma a túlzott izzadás is, amely például hormonális zavarokból eredhet.

Mindezek a problémák minimalizálhatók, sőt gyógyíthatók is (a tényleges hátterüktől függően) a megfelelő étrendnek és gyógynövényes kezelésnek köszönhetően. Elég egészségesen táplálkozni, és a kevésbé egészséges tea vagy kávé helyett gyógyteákhoz nyúlni. Külsőleg bőrön történő használatra, körömvirág, amelynek tulajdonságai lehetővé teszik a bőr gyorsabb regenerálódását.

Egészséges saláták minden nap

A salátákat nem lehet túlbecsülni. Bármilyen alkalomra elkészíthetők, a nap bármely étkezése kísérőjeként vagy főételként. Bármilyen korú és ízlésű ember számára tetszeni fog, mert a saláta 1001 féle módon készíthető el. Tökéletesek falatnak a munkahelyen, ebéd vagy délutáni tea közben.

Ha valaki azt gondolja, hogy a salátát nem lehet megenni, akkor nagyon téved. Kifejezetten könnyen elkészíthető, tápláló és egészséges saláta lehet a csirke zöldséges saláta. A csirkét grillezhetjük, tetszés szerint elkészíthetjük. És az extrák: a leghagyományosabbaktól, mint a saláta és a paradicsom, az egzotikusabbakig, mint az avokádó vagy az ananász.

Az alapanyagok kiválasztása preferenciánktól függ, ahogy a fűszerezés módja is. Az interneten hatalmas mennyiségű, könnyen elkészíthető salátát talál a nap bármely szakában. Nem csak a munkában lesznek tökéletesek. Gyermeknek is készíthetünk ebédet ebben a formában. Ha figyelembe vesszük az ízlési preferenciáit – biztosan elégedett lesz.