Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

A súlyzós edzés az edzőteremben végzett munka egyik természetes szakasza. A legfontosabb, hogy a megfelelő pillanatban kezdjük el, és jól felkészüljünk rá, és átgondoljuk. A legnagyobb hiba az, hogy túl korán kezdjük ezt a szakaszt. Az általunk választott tervtől függően megfelelő alappal kell rendelkeznünk. Az edzőteremben való kaland elején jobb, ha a köredzésre koncentrál, felkészíti a testet a későbbi erőfeszítésekre.

A második kérdés, amely nélkül lehetetlen hatékonyan végrehajtani a tömeges edzést, a diéta és a táplálékkiegészítés. A súlyzós edzés alapja lehet több ízületi gyakorlat, mint az általános fejlesztő edzés esetében. A legjobb súlyzós edzés alapgyakorlatokon alapul.

Régóta ismert, hogy a legegyszerűbb gyakorlatok adják a legjobb eredményt. A népszerű tömeges férfiak közé tartozik a 3 napos edzés és a 4 napos edzés. Ezeket az edzéseket fitneszklubban és otthon is el lehet végezni. A mise terve mindkét esetben nem különbözik egymástól. a legfontosabb az edzési rutin és az étrend következetessége és betartása.

Edzőtermi edzések

Az edzőtermi edzés a fizikai aktivitás kedvelt formája, különösen a fiatalok körében. Az ilyen típusú sportoknál különösen fontos a rendszeres gyakorlásuk. Mindezt a legjobb eredmény elérése érdekében. Az elkötelezettség a legfontosabb! Nagy előnye az edzőteremben rejlő lehetőségek óriási lehetősége.

Tőlünk függ az erőfeszítés mértéke és a testünk mely részein szeretnénk javítani. Az oktatók segítsége is nagy plusz. Az ilyen képzés nagyon sok előnnyel jár. A népszerűbb felszerelések közül említhetők a kardiógépek (futópadok, szobakerékpárok, elliptikus trénerek, stepperek, evezőgépek és mozgólépcsők), szabadsúlyzónát (padok, súlyzók) és izotóniás gépeket (különböző típusú gépek az egyes izmok gyakorlására). csoportok).

A statisztikák szerint a sportolás fő okai: az egészség (71%) és az élvezet (61%). A fizikai aktivitás sokak által figyelmen kívül hagyott előnye a közérzet javulása. Ennél is fontosabb, hogy egyre többen választják ezt a fajta képzést. Csak így tovább !

Edzés otthon, felszerelés nélkül

Semmi sem nehéz annak, aki erre vágyik – tartja a régi mondás, amely az aktív életmódra is vonatkozik. Nem kell gyakori látogatónak lenni a közelmúltban divatos fitneszklubokban vagy edzőtermekben, hogy izmot és formát fejleszthess. Sok olyan edzésterv létezik, amelyhez nincs szükség felszerelés használatára. A legjobb és nagyon hatékony edzésterv, amely otthon is megvalósítható, a köredzés.

Ez egy általános fejlesztési gyakorlatterv, amely bármilyen gyakorlatból állhat. A legjobbak, különösen az elején, a több ízületet érintő gyakorlatok, amelyek egyszerre foglalkoztatják a különböző izomcsoportokat. Ráadásul ezek a gyakorlatok nem igényelnek semmilyen felszerelést, így otthon is elvégezheti őket. Egy jól megtervezett edzés gyakorlatokat tartalmaz minden izomcsoporthoz, kezdve a legnagyobbakkal.

Az otthoni tervből nem hiányozhatnak olyan alapgyakorlatok, mint a fekvőtámasz, guggolás (lehet ugrással), felhúzás, süllyesztés. A legegyszerűbb gyakorlati segédeszközök készülhetnek székből vagy seprűnyélből. A legfontosabb azonban a következetesség és a megfelelő ütemű edzés.