Utolsó poszt

A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének? Miért olyan fontosak szervezetünk számára az omega-3 zsírsavak?

Nem arról van szó, hogy az egészségünk vasból áll. Sokan így gondolják, mert ritkán betegszenek meg, és sok energiájuk van. Ez jó tünet, de nem arról van szó, hogy mindig így fogunk érezni. Valójában az egészség meglephet minket.

Gyakran figyelmen kívül hagyjuk a közérzetünket, azzal magyarázzuk, hogy fáradtak vagyunk, hajlamosak vagyunk, és egy ilyen egyszerű fejfájásnak meglepő háttere lehet. Sokan évekig figyelmen kívül hagyják a súlyos betegségek vagy más betegségek tüneteit.

Ahhoz, hogy hosszú éveken át egészségesek maradhassunk, vigyáznunk kell az állapotunkra, valamint az egészséges táplálkozásra, de ez még nem minden. Az is fontos, hogy rendszeresen végezzünk vizsgálatokat. Vér, vizelet, röntgenfelvételek – mindezek valóban hatással lehetnek egészségünkre vagy jövőnkre. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják az orvosok ajánlásait és nem járnak rendszeresen kivizsgálásra, ami azt jelenti, hogy a daganatos megbetegedésekben vagy egyéb betegségekben szenvedők aránya továbbra is jelentősen növekszik, és ez nem sok jót ígér a jó jövőnek. boldog jövőt gyermekeinknek.

Az alkohol káros az egészségre és az alakra

Aki fogyni szeretne, annak számolnia kell azzal, hogy sok kísértésről le kell mondania. Az egyik kétségtelenül az alkohol, amit sok bulival és társasági eseménysel meghintnek.

Ha egészségesek akarunk maradni és szép alakunk legyen, jobb lemondani a sörökről vagy az italokról. Csak üres kalóriákkal látnak el bennünket. Ezenkívül az alkoholfogyasztás növeli az étvágyat és az egészségtelen és kalóriatartalmú falatok iránti vágyat. Az italok nagy csapda. Az alkohol és az édes italok kombinációja természetesen nincs pozitív hatással a testsúlyra. Az alkoholos bulik sem jelentenek jó megoldást a sportolók számára. Edzés közben sok összetevőt veszítünk az izzadsággal, amit az alkohol még jobban kiürít a szervezetből. Ráadásul nem kedvez a mozgáshoz való visszatérésnek, és legyengíti a szervezetet.

Ha szépek és egészségesek akarunk lenni, jobb lemondani az alkoholról. A bulizós bulik a több kalória bevitelét részesítik előnyben. Ha lemondunk róluk, nem csak szép alakunk lesz, hanem friss és józan elménk is.

Nevess éljenzés!

Ez a szlogen, bár évek óta ismert volt nálunk, sokáig nem volt annyira „aktuális”. Új értelmet nyert. Mindannyian tudjuk, hogy a nevetés csodákra képes – javítja a hangulatunkat, enyhíti a negatív érzelmeket, megszünteti a stresszt, és még a betegségek elleni küzdelemben is segít. De ez nem minden!

Tudtad, hogy ha nevetsz, a szervezeted jobban oxigénnel van ellátva? Ott jó érzés, pihenés. A szív gyorsabban kezd verni, a lélegzet mélyebbé válik, így több energiánk van! A megnövekedett öröm pillanatában a szervezet is megszabadul a felesleges adrenalintól. Emellett endorfinok is kiválasztódnak – boldogsághormonok, amelyek még a depresszió elleni küzdelemben is hasznosak lehetnek.

Azok az emberek, akik formálni akarják a testüket, szintén nevessenek minél gyakrabban. Ez nem vicc! Sok hasizom és számos más testrész (kar, arc) aktív nevetés közben. Hát nem ez a világ legélvezetesebb edzése?

Szóval ne titkold örömödet! Ha van rá okod, mosolyogj fültől fülig, szellőztesd ki elégedettségedet. Hiszen rengeteg oka van az elégedettségnek!