Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Mi az a sporttáplálkozás-kiegészítés? Hogyan ne vigyük a szervezetet rendkívüli erőfeszítéssel avitaminózisba? Nos, a kiegészítés nem gyógyszer. Ezek különböző eredetű modern biokémiai vegyületek, amelyek italként, szeletként vagy tablettaként megvásárolhatók a boltban. Táplálék-kiegészítőként szolgálják fel, és semmi esetre sem fordítva.

Nem beszélhetünk pótlásról, amikor a versenyző természetes táplálék helyett csak tápanyagokat fogyaszt. Az előbb említett készítmények túladagolása esetén már komoly, leggyakrabban pszichés jellegű zavarok is fellelhetők. Tehát hogyan egészítsd ki a napi táplálékbevitelt tápanyagokkal és étrend-kiegészítőkkel a sportolók számára, különösen intenzív edzés közben? Először is a fejeddel. Érdemes megjegyezni, hogy az edzés utáni első harminc perc a legalkalmasabb időszak szervezetünk számára a vitamin- vagy ásványianyag-hiány pótlására.

Teljes értékű táplálékot kell adnunk neki, különben az izomszövetekből veszik fel a működéshez szükséges energiát. Itt jönnek a képbe az étrend-kiegészítők és a sporttáplálkozás. Attól függően, hogy hiányzik-e a fehérje, a szénhidrát, az ásványi anyag vagy a vitamin, más típusú étrend-kiegészítőt fogyasztunk. Könnyen emészthetőek, de ne feledkezzünk meg róla, a beadásra adott reakció eltérhet a várttól. Ez azt jelenti, hogy ne kísérletezzen velük, használjon már bevált termékeket.

Olcsó sportkiegészítő

Olcsó kiegészítők sportolóknak. Olcsó izomnövelés. Vásároljon olcsó étrend-kiegészítőt, és figyelje az izmok növekedését. A sportolóknak szánt tápanyagokkal és étrend-kiegészítőkkel foglalkozó fórumok tele vannak ilyen bejegyzésekkel. Ez igaz? Hogy mi a jó az olcsó? Az ár mindig is csábító és csábító volt. De vajon ez vezéreljen a számunkra megfelelő készítmény kiválasztásánál?

Elutasítjuk a gyártóra és a tea vagy tabletta tartalmára vonatkozó információkat, és élvezzük a megtakarított fillért? Ez nem jó ötlet. Hiszen az egészségünk a legfontosabb az űrben. Ahogy a mondás tartja, ha egészségünk van, minden mást megvehetünk. Sportsiker is. Kemény munkával, erőfeszítéssel, megfelelően kiválasztott étrenddel, étrend-kiegészítőkkel tudjuk megvásárolni. Az olcsó nem mindig jelent jót, és egy bevált termék, amit szisztematikusan támogatunk, befolyásolhatja a mérkőzéseink, ugrásunk vagy futásunk eredményét.

Mint mindenhol, a lehetőség hajszolja a lehetőséget, és a kisbűnözők is kihasználják, megfizethető áron csábítva minket. Az általuk kínált alapok pedig nem mindig felelnek meg a szabványoknak. Ezért érdemes bemenni a céges boltba, ahol egy képzett eladó segít a tápanyag és étrend-kiegészítő kiválasztásában. Vagy használjon bevált készítményeket. A táplálék-kiegészítők nem egy arckrém, amit időnként cserélni kell.

Egy csodálatos kiegészítő csak az Ön számára

A glutamin csökkenti az izomregenerációs időt, megakadályozza a túledzettséget a hosszan tartó edzés során, jelentősen növeli az állóképességet, az immunrendszer erősítésével csökkenti a betegségek kockázatát, valamint az edzés során az izomkatabolizmust. Ez csak néhány a glutamin sportolók általi használatának előnyei közül.

Nagyon jó táplálékkiegészítőnek tartják, mert segít testünket jó fizikai állapotban tartani. A glutamin szedésének hatásait egyre jobban észreveszik, ami a jövőben egyre gyümölcsözőbbé teszi. A glutamint minősége és felhasználása miatt általában csoda-kiegészítőnek nevezik.

Mindazonáltal érdemes hangsúlyozni, hogy nem csak a sportolóknál fejti ki hatását, hanem nagyon jól használható a vércukorszint javításában is, javítja a vérműködést, csökkenti az édesség és alkoholfogyasztás iránti vágyat, fenntartja a belek megfelelő működését, erősíti a vércukorszintet. erősíti a szervezet immunitását, támogatja a sebgyógyulást, erősíti a szívet, és érdemes megjegyezni, hogy még a rák elleni küzdelemben is támogatja.