Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Nagyon sok embernek lehetnek problémái az edzésterv végére érve. Hogyan kell pontosan végrehajtani a képzési döntéseit. Mindenekelőtt reális célokat tűzz ki. Ez nagymértékben közelebb visz az elképzelésének teljes megvalósításához, amely szerint a tökéletes hatcsomagot, mellkason vagy háton kell megépíteni. Hogyan bontja az edzést elsődleges tényezőkre? Érdemes ez mellett dönteni, nehogy túl messzire tekintsünk a jövőbe.

A tervünk ne legyen maximum egy hétre szól. Először is érdemes úgy dönteni, hogy egyszerűen kiválaszt egy célt a következő hónapra vagy két hónapra. A legfontosabb ezúttal a megfelelő edzési ciklus kiválasztása. Ezt Önnek kell meghatároznia, és ha nem rendelkezünk megfelelő tapasztalattal, konzultáljon egy profi trénerrel. Ebben a kérdésben egy ilyen mentor olyan lehet számunkra, mint egy apa, aki törődik a mentoráltjával.

Miért érdemes edzőteremben edzeni?

Bizonyára vannak olyanok, akik valójában nem szándékoznak tornatermi órákra jelentkezni, mert úgy gondolják, hogy egy ilyen edzés után legalább úgy fognak kinézni, mint egy profi testépítő. Ez azonban nem igaz. Így nem lehet megközelíteni. Érdemes elolvasni a cikket, hogy megtudja, miért érdemes az edzőtermi edzéshez hozzáállni.

A legfontosabb az, hogy először is tudatosítsd, hogy az edzőteremnek köszönhetően sok jótékony képességre tehet szert. Az ilyen edzés nagy töltést jelenthet, és önbizalmat is adhat. A konditerembe azért is érdemes elmenni, mert ott remek sportolókkal találkozhattok, akik tökéletesen bevezethetnek minket ennek a gyönyörű sportágnak a területébe. A megfelelő étrenddel végzett edzés figyelemre méltó eredményeket hozhat. Ezúttal ahelyett, hogy állandó gúnyolódásokat hallanánk az alakunkról, hogy van egy csapásunk vagy chutzpahunk, hanem azt, hogy egy kicsit híztunk, és már nem vagyunk izomtömeg nélkül.

Segítség az edzéshez és a diétához

A legtöbb embernek, még ha nem is ismeri el, szüksége van egy szeretett személyre, aki segít a fogyásban vagy az edzésben. Természetesen azokban a háztartásokban, ahol hagyományosan senki sem akar fogyni vagy edzeni, elegendő támogatást jelent, ha egyszerűen nem zavarják a tagot ilyen döntésekkel. A fogyókúrázó, állandóan egészségtelen ételeket, nassolnivalót, édességet vagy alkoholt rendelő személy demotiválása a háztartás többi tagjának szemszögéből akár vicces is lehet, vagy aggodalomra adhat okot.

A változás iránti erős elhatározással rendelkező ember számára azonban a hozzátartozói megértés és elfogadás hiánya jelenti a legnagyobb problémát, és nagyon kevesen vannak olyan lelki hajlamokkal, amelyekre a környezet vonakodását vagy akár problémásságát át lehet fordítani. még nagyobb belső motiváció. Hasonlóképpen, ha a szerettei között talál valakit, aki ugyanazokkal a problémákkal küzd, és hasonló elképzelése van a bajból való kilábalásról, az nagyban megkönnyíti az egész nehéz folyamatot, és segít további külső motivációt találni.