Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Sokan, akik edzőterembe járnak, szeretnének erőre kapni, és valóban nagyobbnak, izmosabbnak tűnnek. Ez a hatás csak a megfelelő edzésnek és egy nagyon jó étrendnek köszönhetően lehetséges.

Néha azonban találkozunk azzal, hogy valaki konditerembe jár, nagyon jól edz technikailag és folyamatosan próbál nagyobb súlyokat emelni, de a hatás nem kielégítő. Főleg ilyenkor a diéta a hibás, amit fel kell gombolni, mint minden sportban. Ha ez a pont nem teljesül, akkor gyakorlatilag hatások nélkül gyakorolunk. Ezért nagyon érdemes előzetesen dietetikushoz fordulni konzultációra.

A diéta sokat segít a sportban. Biztosítja a megfelelő mikro és makro összetevőket, amelyek elősegítik a szövetek regenerálódását, az egész szervezetet megfelelő mennyiségű energiával látják el, hogy erőt adjon. Ha fogyókúra nélkül edzünk, valójában anélkül edzünk, hogy ellenőriznénk a hatásainkat. Kezdetben a hatások diéta nélkül is jelentkezhetnek, a magas hormonlökés miatt, de megéri beruházni.

Plank – fenomenális gyakorlat

Mindenki, aki bármilyen fizikai tevékenységet gyakorol, valószínűleg nem egyszer hallott már a „plankingról”. Ez egy legendás, tréfásan mondható gyakorlat, amely csodákra képes. A plank egy olyan gyakorlat, amely az izmok nagyon nagy részeit érinti meg – kezdve a combtól és a vállakig. Ez például futóknak ajánlott erősítő gyakorlat.

Emlékeztetni kell arra, hogy az olyan fizikai tevékenység gyakorlásakor, mint a futás, azt össze kell fonni különféle kiegészítő edzésekkel. Minden nagyszerűen hangzik, de az eredmények kontraproduktívak lehetnek, ha helytelenül végzi ezt a gyakorlatot. Szóval hogyan lehet tökéletes deszkát készíteni.

Kezdőknél a legjobb az edző tanácsát megfogadni, de ha nincs ilyen lehetőségünk, akkor elég egy tükör, ami előtt a testtartásunkat irányítjuk. A gyakorlat végrehajtása során a testünk legyen egy vonalban, a szemünk a padlót bámulja, a bűntudat könyökét pedig közvetlenül a karok alá helyezzük.

Gyakorlatok a hasra

A nőknél a gyomor a test legproblémásabb része. Különösen a terhes nőknek vannak hasi problémái. Hogyan kell gondoskodni róla? Természetesen szabadidődben lehet ropogtatni, de ez nem elég, érdemes különféle gyakorlatokkal, például csavarással vagy ferdítéssel megmozgatni a has többi izmát a megfelelő munkához.

Ha unatkozik otthon, az ABT fitnesz órákon van, ezek kifejezetten azokra a testrészekre szánt gyakorlatok, amelyek a legtöbb problémát okozzák a nőknek, vagyis: a has, a láb és a fenék. Az ABT olyan tevékenységek, amelyek szűkebbé teszik a derekunkat, és 3 hónap edzés után végre láthatóak az izmok.

Az ABT edzés is guggoláson és a hasizmok nyújtásán alapul. A pilates és hula-karika gyakorlatokat érdemes összefonni az ABT gyakorlatokkal. Az utolsó két edzésen a hasunk lapos lesz, a derekunk pedig rugalmas és rugalmas lesz. A Hula-Hop egy jó módszer a gerinc rehabilitációs gimnasztika bemutatására is.