Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Nem mindenki tudja, hogyan kell egészségesen élni. Íme néhány szabály. Először is ellenőrizd a súlyodat. Korának és magasságának megfelelőnek kell lennie. Az étrend kiegyensúlyozásához tudnod kell, hány kalóriát éget el a szervezeted. Tesztelheti – a BMR-je megmondja, mi az anyagcseréje.

Ügyeljen arra, hogy biztosítsa szervezetét a napi vitamin adaggal. Különösen fontosak az A, E és C. Forrásaik a zöldségek és gyümölcsök. Ha stimulánsokat használ, próbáljon meg inni zöld teát és egy pohár vörösbort. A főételeket elsősorban halból készítsük, a hús nem túl egészséges. Ne feledkezzünk meg a tejtermékekről sem. A kalcium és a probiotikumok fő forrása.

Próbáld meg elkerülni, és lehetőleg kizárni az étrendedből a cukrokat. Ügyeljen az immunitásra – a fokhagyma és a hagyma a legerősebb antibakteriális hatással rendelkezik. Lehetőleg ne használjon sót – visszatartja a vizet a szervezetben, ami megnehezíti a fogyást. Vizet inni. Legalább napi 2 liter. Időnként végezzen kutatásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a megfelelő módon működik.

Az amor hatása egészségünkre

Az egészséges életmód nem csak arról szól, hogy vigyázz magadra. Ez a másik emberről való gondoskodás is. Egymásra vigyázva. A szeretet cselekedetében minden ember alapvető szükségletei teljesülnek. Az érintés, közelség, elfogadás, gyengédség igényének kielégítése jelentősen befolyásolja közérzetünket, egészségünket.

Ez magas önbecsülést és lelki egyensúlyt biztosít számunkra. Azt tanulmányozták, hogy a szex óriási hatással van egészségünkre is. Ez ellazítja a testünket, és a szervezet olyan anyagokat termel, amelyek növelik az immunitást.

Ezenkívül tanulmányok kimutatták, hogy azoknak a nőknek, akik rendszeresen élnek szexuális kapcsolatot, rendszeres menstruációs ciklusuk van, és gördülékenyebb a menopauza, mint azoknál, akik ritkán élnek együtt. Ezenkívül azok, akik a menopauza után nem hagyják fel a leszokást, csökkentik a hüvelysorvadás kockázatát. Amint látja, néha érdemes időt szakítani önmagára, meginni egy pohár bort és elfelejteni önmagát.

Egészséges lélek egy egészséges otthonban

Ahogyan ügyelünk arra, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, és testünk minél tovább egészségesen szolgáljon, úgy vigyázzunk környezetünkre is. Az, hogy hogyan rendezzük be otthonunkat, nemcsak közérzetünkre, de mindenekelőtt egészségünkre is jelentős hatással van. Először is ügyeljünk arra, hogy az ágymatrac jó minőségű legyen, illeszkedjen a gerinchez és ne legyen túl puha.

Az alvás minősége csak ettől függ. Másodszor, fektessünk be természetes eredetű bútorokba. A fenyő nagyon népszerű, ezért olcsó alapanyag. Tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas bútorokhoz. Nagyon tartós, az állaga és a gyűrűk elrendezése pedig elképesztő.

Ezenkívül a fenyő jó gyanta- és illóolajforrás, lehetővé téve a hálószobabútorok finom aromáját. Előállításukban nem használnak összetett vegyszereket. Érdemes olyan dolgokkal körülvenni magunkat, amelyek segítenek fenntartani az egészséges életmódot.