Utolsó poszt

A D3-vitamin használata ősszel és télen – miért olyan fontos? A kollagén fogyasztása hatékony módja ennek a fehérjének a kiegészítésének?

Az erőemelést nagyon gyakran olyan sportolók edzik, akik szeretnék javítani súlyemelő teljesítményükön. Azonban az erőemelő edzés jó módja az izomtömeg építésének? A témáról megoszlanak a vélemények, és a válasz sokkal bonyolultabb, mint amilyennek látszik.

Az erőemeléshez nem kell a lehető legnehezebb súlyokat emelni, sok ember szerint ezek a legalkalmasabbak az izomtömeg-növelő edzésekhez. Érdemes azonban észben tartani, hogy nem szabad állandóan egyformán edzeni, mert amikor az izmok megszokják az adott típusú gyakorlatot, az sokkal kevésbé lesz hatékony, és egyre kevesebb eredményt hoz.

Ennek elkerülése érdekében időnként változtassa meg az edzéstervet, és ne szokja hozzá szervezetét egyetlen edzésprogramhoz. Ezért az erőemelés egy érdekes ugródeszka lehet a napi rendszerességgel végzett erősítő edzésekből.

Hogyan vagyunk motiváltak?

Ha a kalandot a sporttal kezdi, érdemes kitűzni a céljait és figyelemmel kísérni azokat. Ez nagyon fontos, hiszen ezen múlik tevékenységünk sikere. Az, hogy hogyan motiváljuk magunkat az edzésre, attól függ, hogy milyen hatásokat várunk. A haladás hiánya, egy bizonyos mérföldkő elérésének érzésének hiánya nagyon gyakran csüggedést és lemondást okoz.

Szóval ha eddig egyáltalán nem futottunk, az kihívás és cél, tűzzük ki magunk elé, hogy a következő (mondjuk 3) hónap edzés alatt 10 km-t futunk szünet nélkül, vagy 1 óra alatt teljesítjük ezt a távot. vagy 50 perc. A kitűzött célt elérve sokkal könnyebben motiválhatjuk magunkat, hogy új kihívásokat vállaljunk, és megdöntsük rekordjainkat.

Csak a futás kedvéért futni egy idő után unalmassá válik. Különféle versenyeken is érdemes részt venni. Először is, maga az indulás nagy ösztönzést jelent az edzéshez, másodszor, ha összehasonlítod magad másokkal, akkor meghatározhatod jelenlegi szintedet és kitűzhetsz célokat a jövőre nézve. Ugyanez igaz minden sportágra.

Mi az a trenbolon és segíthet?

A trenbolon az egyik legnépszerűbb és legismertebb anabolikus androgén szteroid. Ez a sajátosság a 80-as években ünnepelte legjobb idejét, bár még ma is könnyen hozzá lehet nyúlni. Ez a szteroid 3-szor erősebb, mint a tesztoszteron, és hihetetlen hatással van az izomnövekedésre.

A tudósok szerint nincs jobb és hatékonyabb gyógymód. A 19-nor csoportba tartozik, mert a tesztoszteron lánc 19. molekuláján végrehajtott változtatások révén jött létre. Sajnos a lenyűgöző hatásokon kívül a trenbolonnak számos mellékhatása is van. Fizikaira és mentálisra oszthatók. Ez utóbbi mindenekelőtt az agresszió szintjének növekedését foglalja magában. Miért?

Az androgének, amelyek lenyűgözően növelik az izomtömeget, negatívan befolyásolják az agy biokémiai folyamatait, ami ellenőrizhetetlen dühkitörésekhez vezet. Akne, hajhullás, emelkedett vérnyomás és szexuális problémák. A trenbolon után a libidóval és a merevedési zavarokkal kapcsolatos problémákat „finom fasznak” nevezik.